Termékek Menü
0

Filozófiánk

Számunkra a vevőink elégedettsége és az igények teljes körű kiszolgálása a legfontosabb.

Az egyik meghatározó tényező a termékek minősége, melynek első lépése a megfelelő alapanyagok beszerzése. A kesztyűk minden apró kellékét gondosan kiválogatott beszállítóktól vásároljuk.

A kesztyű gyártása több évtizedes múlttal rendelkezik Pécsett és manufakturális folyamatok a mai napig megmaradtak. Ez a tény biztosítja azt, hogy a kesztyűink továbbra is őrzik a Pécsi Kesztyű hírnevét.

Jelenleg Magyarországon nagyon kevés helyen juthatnak hozzá a vevők az valóban Pécsett gyártódott termékekhez és ha mégis, akkor sem igazán a találják a mai divatnak megfelelő elegáns, sportos vagy akár szexis darabokat.
Mivel cégünk otthonosan mozog a legújabb divatirányzatokban reméljük megtaláljuk a megfelelő kollekciót vevőink igényeihez mérten.

Az általunk kitűzött célok ritkán változnak. Vevőink elégedettsége a legfontosabb számunkra, melynek elérése összetett feladat. Ennek érdekében termékeinket a legjobb alapanyagogból, gondosan kézzel készítjük.

Tervezői csapatunk igyekszik mindig a legújabb divatot követve kiszolgálni az igényeket, a sokoldalú választék által. Kollekcióink standard, elegáns, fiatalosan lendületes darabokat tartalmaz különböző színekben.

Fontosnak tartjuk hogy az emberek tudják, termékeinket egy kis luxusnak szánjuk a hétköznapokban. A puha vékony bőr és a gyapjú finom simogató érzése a hideg napokat is derűsebbé varázsolhatja.

Azonnali elérhetőség